Wat is het meest beluisterde liedje ooit?

Despacito, dé zomerhit van 2017, is officieel het meest gestreamde nummer EVER!

Wat is het beste liedje van 2021?

In 2021 is het meest beluisterde nummer Blijven Slapen van Maan en Snelle. Daarmee hebben ze de wereldhit Drivers Licence van Olivia Rodrigo achter zich weten te laten. Op drie staat het housenummer Friday van Riton, gevolgd door STAY van The Kid LAROI en Justin Bieber.

Welke liedjes zijn uitgekomen in 2021?

“ good 4 u” van Olivia Rodrigo.

 • “ Beggin’” van Måneskin.
 • “ STAY (with Justin Bieber)” van The Kid LAROI.
 • “ Hyperventilatie” van Antoon.
 • “ Early In The Morning” van Kris Kross Amsterdam, Shaggy en Conor Maynard.
 • “ Bad Habits” van Ed Sheeran.
 • “ MONTERO (Call Me By Your Name)” van Lil Nas X.
 • Wie is de nummer 1 artiest op Spotify?

  Voor het tweede jaar op rij pakt de Puerto Ricaanse Reggaeton-ster Bad Bunny de titel van meest gestreamde artiest ter wereld op Spotify. De superster heeft dit jaar meer dan 9,1 miljard streams ontvangen, zonder een nieuw album uit te brengen.

  Wat is het populairste liedje van 2022?

  1. Shape of You – Ed Sheeran (3.053 miljoen streams)

  Welk nummer is het meest geluisterd door Nederlanders op Spotify in 2021?

  Het nummer Blijven slapen van Maan en Snelle is het meest beluisterde nummer in Nederland in 2021. Dat blijkt uit de statistieken van het gisteren uitgebrachte Spotify Wrapped. Hierin onthult de streamingsdienst wat dit jaar het meest geliefd is onder de Nederlandse luisteraars.

  Wie is de nummer 1 artiest op Spotify 2022?

  1. Shape of You – Ed Sheeran (3.053 miljoen streams) Het is duidelijk dat Ed Sheeran bij de meest populaire artiesten ter wereld hoort.

  Wie is nummer 1 op Spotify 2021?

  Het meest beluisterde nummer van 2021 wereldwijd is Olivia Rodrigo’s Drivers License. De track leverde meer dan 1,1 miljard streams op. Lil Nas X neemt de tweede plaats voor zijn rekening met de track MONTERO (Call Me By Your Name).

  Kun je zien wie er op je Spotify bekijkt?

  Het is niet mogelijk om erachter te komen welke Spotify-gebruikers je openbare afspeellijsten volgen. Hoewel deze informatie vroeger openbaar was, bevestigt een statusupdate van 2019 van het ontwikkelingsteam van Spotify dat er geen plan is om deze functie terug te brengen.