Wat is het salaris van een chirurg?

Salaris chirurg Ter indicatie: als beginnend afgestudeerde in dienst van een algemeen ziekenhuis verdien je, conform de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS), per jaar een bruto salaris van ongeveer € 70.000,- voor een 45-urige werkweek. Het salaris kan oplopen tot zo’n € 130.000,-.

Wat is het salaris van een politieagent?

Minimum en maximum salaris voor Politiepersoneel – van € 1.815 tot € 4.429 per maand – 2022. Het aanvangssalaris van een Politiepersoneel bedraag meestal tussen de € 1.815 en € 3.014 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.116 en € 3.489 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat is het verschil tussen AT en DSI?

Al het operationele DSI-personeel heeft de status van buitengewoon opsporingsambtenaar. Sinds de reorganisatie van de politie in 2013 zijn de arrestatieteams van de politie onderdeel geworden van de DSI en worden deze aangeduid als Aanhoudings- en Ondersteuningsteams (AOT’s).

Hoe kom je bij de arrestatie team?

Om AT’er te worden moet je bij de politie werken en een politieopleiding op niveau 3 of 4 hebben gevolgd. Na enkele jaren ervaring kun je solliciteren bij het AT, waarna een zware fysieke en psychische selectie volgt.

Wat verdient een boa netto?

Het salaris van een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) begint bij € 2280 per maand. Hieronder vind je meer informatie over hoeveel een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) verdient.

Wat zijn de best betaalde banen?

Onderzoeker Klinische Chemie. Het minimale maandsalaris start bij €15.000 en dit kan oplopen tot €20.000.

  • Piloot. Een ervaren piloot kan, afhankelijk van zijn of haar rang, tussen de €9.375 en €16.500 per maand verdienen.
  • Commercieel directeur.
  • Accountant.
  • Neurochirurg.
  • Dermatoloog.
  • Burgemeester.
  • Bedrijfsjurist.
  • Hoeveel arrestatieteams zijn er in Nederland?

    Sinds de vorming van de Nationale Politie in 2013 kent de DSI ook de afdeling AOT. De zes AT’s van de politie blijven decentraal over het land verdeeld, maar worden sindsdien aangestuurd en beheerd door de DSI.